Általános információk

Ha ezt a szöveget olvasod, bizonyára szeretnél megtanulni teniszezni, vagy tökéletesítenéd a már meglévő tudásod. Amennyiben először teniszezel, ajánljuk, hogy legalább egyszer oktatóval játssz, aki megmutatja a legszükségesebb alapokat és így kevesebb eséllyel rögzülnek rossz mozdulatok, melynek következtében csökken a sérülésveszély és nő a játékélmény is. Ha hosszabb távra tervezel, javasoljuk több edző kipróbálását, hogy a számodra legmegfelelőbb oktatót tudd kiválasztani, mind szakmailag, mind emberileg.

Sajnos számos esetben tapasztaljuk az edző nélküli tanulás negatív következményeit – melyet rengeteg történetünk támaszt alá -, amik könnyedén elkerülhetők lettek volna, ha szakemberre bízzák az oktatást. Egy szakedző tudja, hogy mennyire terhelhető egy tanítvány, mit kell erősíteni, esetleg jobban gyakorolni, hogyan kerülhetők el a sérülések, melyek akár az egész életre kiható következményekkel járhatnak.

Minden teniszoktatónk okleveles képesítéssel rendelkezik, mely a legtöbb esetben Testnevelési Egyetemi végzettséget jelent. Több aktív sportoló is segíti a Tengerszem Teniszklub munkáját, köztük iskolai tanárokkal is. Ebből kiderül, hogy ha hozzánk jelentkezel, biztosan jó kezekbe kerülsz!

Végül kérlek, tekintsd meg oktatóink rövid bemutatkozóit. A bal oldali menüben, az „Oktatás” menüpont alatti nevek, teniszoktatóink nevei, rájuk kattintva juthatsz el személyes profiljukra, ahol további információkat szerezhetsz az adott edzőről. Bátran érdeklődhetsz személyesen is klubunkban (1142 Tengerszem u. 62.) vagy akár telefonon (061/221-83-97), ahol készségesen adunk bővebb és személyre szabottabb felvilágosítást.

Fontos még, hogy az oktatás díja, a pálya bérleti díját NEM tartalmazza!

 

 

TIPP: Legyen olcsóbb a tenisz!
Hozdd magaddal családod, barátaid vagy munkatársad és teniszezzetek együtt, így osztozni lehet a pálya és az oktatás költségein.
10 éves kor felett a gyerekek már nyugodtan résztvehetnek szüleikkel közös órán, így egyszerre sportol a család és a későbbiekben is meglesz a közös hobbi.