Csoportos oktatás gyerekeknek

EGÉSZ ÉVBEN FOLYAMATOS BECSATLAKOZÁS A CSOPORTOKBA! 

Amennyiben szeretnéd, hogy gyermeked bekerüljön valamelyik csoportunkba, kérlek hívj minket a 221-83-97-es telefonszámon, ahol keresd Nagy Zsuzsát, aki a gyerekcsoportok összeállításáért felelős.

Praktikussági okokból, kérjük a kedves jelentkezőket, hogy a csoportokba való regisztrálásnál a következő kérdésekben készüljenek válasszal. Ezzel nagyban segítik munkánkat és ezúton is köszönjük közreműködésüket!

Gyermek neve

Szülő neve

Szülő telefonszáma

Gyermek életkora

Tudásszintje: Teniszezik-e és ha igen mióta?

Melyik napokon ér rá teniszezni?

Iskola neve

Heti hány alkalommal járna?

 

 Tengerszem Teniszklub S.E. hivatalos igazolást tud adni a sportegyesület rendszeres látogatásáról, a sportolás bizonyítékaként, melyet minden iskola ELFOGAD, így heti legfeljebb két testnevelés óra kiváltható, az iskola, pedig 4 óra előtt elhagyható az adott napokon!

Kis létszámú csoportokkal dolgozunk (5-7 fő), így minőségi oktatást tudunk nyújtani a gyerekeknek, méghozzá rendkívül kedvező áron: 11 000 Ft/4 megtartott edzés. Amennyiben az edzésből min. 30 perc eltelik, az órát megtartottnak tekintjük!

A csoportos edzések többsége a hétköznapokon 3 és 7 óra között kerül megtartásra.

Mivel sok helyen nem természetes és rengeteg a rossz tapasztalat, nagyon fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy klubunkban a csoportokat minden esetben a tudásszint és az életkor szerint állítjuk össze, illetve télen fűtött sátorban, világítás mellett tartjuk az óráinkat, melyeket egyetemet végzett, versenyzői múlttal és legalább 10 éves edző tapasztalattal rendelkező oktatóink tartják.

Kérlek olvasd el a házirendet, különös tekintettel a gyerekcsoportokra vonatkozó részre!

wp_20150518_003_low2

Az 5-10 éves korosztály számára a teniszt, minitenisz-hálóval  és a korosztály igényeihez alkalmazkodó könnyített labdákkal oktatjuk. Ennek a Play and Stay, vagyis minitenisz módszernek a lényege, hogy a kezdők első találkozása a sporttal élvezetes legyen és pozitív élményt adjon. A teniszt oktató edzőink közül többen elvégezték Mike Barrel tanfolyamát, mely bizonyítéka rátermettségüknek.

A legtöbb jelentkezés aVárosligeti Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános iskolából érkezett, de sokan járnak hozzánk a  Liszt Ferenc, a Szent István, a Hajós Alfréd, az Eötvös József és a Radnóti iskolákból is. Az egy iskolából érkezőket, igyekszünk egy csoportba sorolni.

Tekintsd meg képgalériánkat, mint kedvcsinálót!

Célunk

Célunk a gyerekekkel megszerettetni a teniszt, játékos formában, miközben hatékonyan elsajátítják a társasági teniszt. A tenisz sport, játék és szórakozás egyben, melyet jó társaságban élvezhetünk hosszú éveken át, időskorban is. Azoknak a mozogni vágyó gyerekeknek ajánljuk csoportjainkat, akik a teniszre nem versenysportként tekintenek, hanem egy komoly, ugyanakkor hobbiként űzhető, élvezhető sportot keresnek.

Mit hozz magaddal a teniszedzésre?

Teniszcipőt, vagy teniszre alkalmas sportcipőt. A megfelelő cipőről, a témában írt cikkünkből tájékozódhatsz ITT! Költséghatékony megoldás, hogy új sportcipő vásárlásakor teniszcipőt vegyünk – akár már 5000 Forintért. A teniszcipő használható az iskolában is, például a testnevelés órákon és nem utolsó sorban optimális a teniszhez. Így két legyet ütünk egy csapásra.

– Ha nincs teniszütőd, de még nem szeretnél vásárolni, ingyen biztosítunk számodra egyet, minden edzésre.