Rólunk

Tengerszem Tenisz Klub S.E. 16 alapító taggal alakult 2001. szeptember 23-án, a 25 éves múltra visszatekintő HALLE teniszklub örököseként épülve. A Halle Teniszklub utódjaként, bátran mondhatjuk, hogy a Lugasi Lillával és Lugasi Vilmossal közösen megálmodott jövő, 30 éves tapasztalat eredménye és nem is győzzük hangsúlyozni, hogy mekkora megtiszteltetés ez számunkra. Történetünkből látható, hogy a bizalom, klubunk egyik alapköve és, hogy a Tengerszem Teniszklub számára a tenisz, nem csupán egy vállalkozás…

 

Címünk: 1142 Budapest, Tengerszem u. 62.
Telefon: 061/221-83-97
Kérjük az alábbi mobiltelefonszámot csak akkor hívjátok, ha valamilyen okból nem működik a másik szám, mert ezt a telefont csak technikai problémák esetén használjuk! Köszönjük a megértést!

Mobil: 30/352-31-05

Klubunk elnöke Nagy Zsuzsa, a kezdetektől fogva irányítja a Tengerszem Teniszklub mindennapjait. Judo EB győztesként (91′-Prága) és profi sportolóként, élete szerves része a sport. Az egészséges életmód mellett elkötelezve áll a klub élén több, mint 10 éve. Egy gyermek édesanyjaként, sportemberként és vezetőként jó életlátással és átfogó ismeretekkel rendelkezik, melyeket sikerrel kamatoztat.

Nagy Zsuzsa

1975 November 3-án született Budapesten. 11 éves kora után kezdett el judózni a Hungarokamion SE-ben. Nevelőedzője Kárpáti Zoltán, majd rövidesen Szakács László lett és az Ő edzői vezetése alatt judózott Debrecenben. A későbbiekben egyesületen kívüliként versenyzett, de a Dózsában edzett, Czinege József és Andrássy László felügyelete alatt. Függetlensége egészen az eb-t megelőző néhány napig tartott, amikor az UTE felajánlotta, hogy létrehoz egy női judo szakosztályt az eredményes sportoló számára, aki addigra három „A” kategóriás versenyt nyert meg zsinórban.

Egyéb, más eredményei és sikerei mellett a fontosabb EB-VB versenyek:

1990 – Ankara, Junior EB, III. hely

1991 – Prága, felnőtt EB, I. hely – Az első magyar női judo Európa-bajnok. 15 évesen, a világ legfiatalabb felnőtt judo EB győztese – http://www.judoinside.com/judoka/5281/Zsuzsa_Nagy/judo-photos

1991 – Barcelona, felnőtt VB, VII. hely

1991 – Finnország, junior EB, III. hely

1992 – Buenos Aires, junior VB III. hely – A legelső magyar junior judo VB érem. 

1993 tavaszán, 17 évesen befejezte Judo pályafutását, majd a Gilda Max fitnesz-hálózat alapításával és szervezésével foglalkozott, három másik olimpikonnal együtt.

2000-ben vette át Kertészmérnöki diplomáját, melyet Kecskeméten szerzett. Ezzel egy időben, már terhes volt kislányával.

A Tengerszem Teniszklub SE ötlete, ezt követően merült fel és a mai napig fő elfoglaltsága és tevékenysége.

Klubunkról röviden 

Klubunk célja a felhőtlen sportolás és játék biztosítása az ifjú és kevésbé ifjú sportolni vágyó közönség részére. A kialakított Klubhangulat megőrzése érdekében öt kiváló minőségű salakos pályával állunk rendelkezésre télen-nyáron.

Vállaljuk gyerekek, felnőttek, kezdők és haladók egyéni vagy kiscsoportos oktatását, akiket Testnevelési Egyetem végzettségű oktatókra bízunk.

Tágas parkolónk van, de a Tengerszem Teniszklub a kerékpárral érkezőket is szívesen fogadja, ugyanis a biciklik biztonságos közelségben, a pályák mellett közvetlenül és kényelmesen helyezhetők el. Klubházunkban kulturált büfé, tiszta öltöző és színvonalas teniszshop is található. Nagy választékban találsz nálunk Wilson és Head teniszütőt és  teniszcipőket. Döntésedet megkönnyíti, hogy a teniszütők kipróbálására van lehetőség.

Az se baj, ha elszakad a húr. Itt helyben választhatsz többféle húr közül…